Ichinomiya_house | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
tai_tai STUDIO
tai_tai STUDIO

tai_tai STUDIO

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
tai_tai STUDIO
tai_tai STUDIO
「送信」ボタンをクリックすると、プライバシーポリシーを読み、上記に記入した情報が私の要求のために処理されることに同意します。
注: privacy@homify.com にメールを送ることで、この同意を取り消せます。
送信!
専門家の方が返信をします。しばらくお待ちください!

Ichinomiya_house

海に近い場所での平屋のリノベーションです。

· It is a renovation design of an old wooden flat house.

· Old houses in this place near the sea are often built in a flat for wind protection.

· Since this house has been built for a long time, proper repair was necessary for structure and waterproofing.

· The lifestyle at the time of construction was outdated. Therefore, we had to change floor plan and increase flooring according to current lifestyle.

· By increasing the heat insulation performance of the insulation material and the window, the internal space can be increased widely and hight-celling.

· The internal space has been expanded by securing the structural balance while taking advantage of the existing building structure.

· We carefully arranged inexpensive industrial products (such as corrugated boards and windows of ready-made items) that can be obtained easily, and construction methods (such as boarding and plastering construction) that can be accurately made.

規模
105.58 ㎡ (面積)
ロケーション
千葉県一宮町

Admin-Area