Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architect

Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architect

Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architect
Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architect
「送信」ボタンをクリックすると、プライバシーポリシーを読み、上記に記入した情報が私の要求のために処理されることに同意します。
注: privacy@homify.com にメールを送ることで、この同意を取り消せます。
送信!
専門家の方が返信をします。しばらくお待ちください!

World of Calvin Klein / THE HOUSE

ロケーション
東京
  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

  • World of Calvin Klein / THE HOUSE : Shinichi Ogawa & Associates / urbanist architectが手掛けたイベント会場です。

    World of Calvin Klein / THE HOUSE

    World of Calvin Klein・THE HOUSE 

    2007/Tokyo, Japan

    Both Fashion and Architecture surround a person, and have ability to express his philosophy. One day only for 2 hours, a unique collaboration of Fashion and Architecture “CALVIN KLEIN + SHINICHI OGAWA” was realized in front of the Meiji Memorial Picture Gallery, in Tokyo.

    THE HOUSE is a glass house of 36m by 6m by 3m that was designed as the presentation space for the fashion show “World of Calvin Klein”. We placed Living, Dining, Special room and Bedroom in the front, Bathroom and Closet in the back. And 19 models were arranged in each space to see from the outside of THE HOUSE. The main theme was “ a house to be seen”. We had only 30 hours for construction, 2 hours for Show time and 7 hours for dismantling. In spite of this tight schedule, we had to realize a space that has the quality beyond normal temporary constructions. So we simulated and repeated improvements of the method of construction. Originally, the idea was born from an image of “ a glass house in the forest ”, and finally THE HOUSE was put in “ the forest of people”. The horizontal line of this modern house is well contrasted by the vertical line of the historic gallery of the background.

Admin-Area