< >
Otsu House: ALTS DESIGN OFFICEが手掛けたキッチンです。
< >
Otsu House: ALTS DESIGN OFFICEが手掛けたキッチンです。
< >
Otsu House: ALTS DESIGN OFFICEが手掛けたキッチンです。

COMFY HOUSE
 

This house was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing.

While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light.

With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed to be airy and rhythmical. The light spilling through a large curved window will encompass the room in a comfy manner.

You can enjoy the light and shadows made by sunrise and sunset. This “comfy house will lead you to an unusual world.

色: ベージュ
素材: 木
類似する写真
注釈

見積りのリクエスト

「送信」ボタンをクリックすると、プライバシーポリシーを読み、上記に記入した情報が私の要求のために処理されることに同意します。
注: privacy@homify.com にメールを送ることで、この同意を取り消せます。