​The Folding House in Balham will steal your heart

見積りのリクエスト

「送信」ボタンをクリックすると、プライバシーポリシーを読み、上記に記入した情報が私の要求のために処理されることに同意します。
注: privacy@homify.com にメールを送ることで、この同意を取り消せます。

​The Folding House in Balham will steal your heart

Johannes van Graan Johannes van Graan
Thomas & Spiers Architectsが手掛けたキッチン, モダン
Loading admin actions …

Our newest source of inspiration (also known as homify 360°) comes to us from the portfolio of London team Thomas & Spiers Architects, who were in charge of conjuring up a rear extension for a Balham townhouse.

And just what did we discover inside the new extension? A kitchen, dining- and seating areas, with a focus on efficient space, natural light and family living. Of course the fact that these areas get to bathe in an abundance of natural lighting, as well as enjoy fresh garden views each and every day, just serve to enhance this project so much more.

The asymmetric glazed façade

Thomas & Spiers Architectsが手掛けたキッチン, モダン アルミニウム/亜鉛
Thomas & Spiers Architects

Asymmetric glazed facade

Thomas & Spiers Architects

Quite the super modern (almost futuristic) look that the extension flaunts, right? The new add-on’s glazed surfaces contrast rather pleasantly with the existing house’s brick-clad style. Slim-line sliding doors and powder-coated aluminium fascias add to the modern design and metal-hued colour palette.

A light and open space

Thomas & Spiers Architectsが手掛けたキッチン, モダン
Thomas & Spiers Architects

Light, open kitchen & dining

Thomas & Spiers Architects

Thanks to the generous amounts of glazing (which can also be found in the skylight above the dining table), these new interiors are light years away from being labelled ‘dull’ or ‘gloomy’.

From lighting designers to moving companies, we have them all here on homify, and many more. Check out our professionals page.

The kitchen details

To make the most use of the incoming light, the kitchen flaunts a flawlessly white colour palette – however, ‘clinical’ is definitely not a word welcome here, as enough textures, patterns and contrasting colours make their appearance, especially with that brick backdrop, stainless steel fixtures and potted plants.

Stunning seating

What good would a sublime new space like this be without the opportunity to relax in it? That’s where this bespoke joinery comes in, to form both an internal and external bench floating in front of a fixed glass pane – perfect for a little reading nook, or to display a few décor pieces.

More light

Speaking of reading, a decent little book corner is located a few feet behind the kitchen, which is also lit up superbly by bespoke skylights. That officially makes this design a space brimming with multiple uses and possibilities, not to mention heaps of inspiring ideas.  

Who says you need lots of space to enjoy lots of style?

Attention, all bookworms: this is how you Create a relaxing reading nook.

FingerHaus GmbH - Bauunternehmen in Frankenberg (Eder)が手掛けたプレハブ住宅, モダン

住宅建設や家のリフォームをお考えですか?
ぜひご連絡下さい!

住まいのデザインを見つけよう!